+358 20 1104 600

Yritys

Vahva osaaminen

Contik group Oy:n johdolla on pitkä historia koneistettujen ja hitsattujen teräsrakenteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Yrityksessä löytyy vahva osaaminen ja tietämys lauttavaunuista, nostosiirtovaunuista ja kaseteista. Lähtökohtana on lauttavaunuun perustuva ratkaisu sen erinomaisen tehokkuuden takia verrattuna vaihtoehtoisiin ratkaisuihin niin operatiivisessa toiminnassa kuin investointina asiakkaalle. Kysy myös vaihtoehtoisia ratkaisuja raskaan tai suurikokoisen lastin käsittelyyn.

Contik group Oy:n vahvuuksia ovat joustavuus suunnittelussa ja valmistuksessa, matala kustannusrakenne sekä oikea laatutaso riippuen ratkaisun teknisistä vaatimuksista.

Suunnittelusta konsultointiin

Contik suunnittelu tehdään Suomessa ja valmistuspaikat sijaitsevat Suomessa, Itä-Eurooppassa ja Kaukoidässä. Usein sarjatuotanto tehdään Kaukoidässä ja pienerätuotanto Itä-Eurooppassa kustannustehokkuuden takia. Prototyypit tehdään ja testataan Suomessa. Laadunvarmistus tehdään itse valmistuspaikalla Contik group Oy:n edustajan toimesta. Laadunvarmistukseen tehdään suunnitelma aina etukäteen.

Contik group Oy tarjoaa myös konsultointipalvelua lastin käsittelyn suunnitteluun ja kustannustehokkaan ratkaisun sen toteutukseen.

Missio

To increase value and safety in customer logistics chain by delveloping and providing solutions for heavy cargo handling.

Visio

To be globally one of the most preferable solution providers for heavy cargo handling equipment.