+358 20 1104 600

Nostosiirtovaunut

CONTIK nostosiirtovaunut ovat suunniteltu erikseen sekä RoRo- että teollisuuskäyttöön. RoRo käyttöön suunnitellut vaunut ovat vakiomitoituksella ja tarkoitettu kasettikäsittelyyn. Teollisuuskäyttöön tarkoitetut nostosiirtovaunut suunnitellaan aina asiakastarpeen mukaan, esimerkiksi teräsrullien ja erikoispitkien tai -raskaiden kappaleiden käsittelyyn.

Tuotekuvaus

CONTIK nostosiirtovaunuja saa myös pelkästään hydraulisella nostolla tai käännöllä, mikäli asiakas ei tarvitse molempia vaunuun.

Nostosiirtovaunun jarrujerjestelmä sovitaan asiakastarpeen mukaan. Vakiojarruina käytetään rumpu- tai levyjarruja. Nostosiirtovaunun lisävarusteet katsotaan asiakastarpeen mukaan, kuten myös rengasvaihtoehdot.

Tuotekehitys

CONTIK group Oy on kehittänyt täysin uuden teliratkaisun ja ohjausjärjestelmän nostosiirtovaunuun.
Uudella telillä saavutetaan merkittävästi kulutuskestävämpi ratkaisu, joka myös pidentää huoltoväliä ja laskee ylläpitokustannuksia.
Uusi ohjausjärjestelmä mahdollistaa täysin portaattoman ja huomattavasti tarkemman telin ohjauksen. Säätöjen ja parametrien muuttaminen onnistuu asiakkailta itse helposti CONTIK diagnostiikkatyökalun avulla.

Euroopan aluekehitysrahasto on tukenut CONTIK group Oy:n tuotekehitystyötä ja toteutus tehtiin yrityksen oman suunnittelutiimin lisäksi yhteistyössä hydrauliikan ja sähköautomaation pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.